fredag, januari 13, 2023

Bättre än väntat!



Skyltdocka. Men knappt sponsrad. Får kämpa på med det jag har helt enkelt!

Hej på er!

Äntligen helg. Denna vecka har bjudit på töväder i princip varenda dag, idag var det dessutom ett rejält kräksnöande kring lunchtid. Redan då oroade jag mig inför kvällens skidpass. Som bekant är blöt nysnö inte direkt någon höjdare att åka skidor i. Det visade sig dock att oron var en aning obefogad då det var ett helt okej före uppe i Bergebo! Visst, det var endast humanspårat längs Igeltjärnsvägen (inte okej) och de nypistade spåren nere runt elljusspåren var av förklarliga skäl en aning lösa. Men mina farhågor innan var ett betydligt kämpigare före. 

Planen jag hade för dagen och som jag fullföljde var två timmar lugn stakning med fem stycken impulser. Jag hann på den stunden 28,6 kilometer. Kände mig lite piggare än under onsdagens distanspass, vilket var glädjande. Första timmen kändes faktiskt riktigt bra, för att under den andra timmen bli lite tråkigt och segt. 

Det bästa av allt var att när jag tog av mig mina skidor efter avverkat pass så var jag klar för dagen, ingen styrketräning väntade hemma! Eller jo, enbart mina excentriska tåhävningar som jag oförtrutet gnetar på med. Känns inte som dessa hjälper speciellt mycket då min hälsena börjat göra mer ont igen. Huvudsaken är att jag kan springa mina pass då och då, vilket verkar fungera bra, trots att jag knappt kan gå på morgnarna eller efter en stunds stillasittande. Ja ja, vi gnetar vidare i livet!




Inga kommentarer: