torsdag, december 15, 2022

135 minuter stakning i rysskylan





Jag blev nöjd med dessa bilder, inte en enda redigering eller filter så långt ögat kan nå. Även nöjd med min extrema klädsel där jag nu två dagar i rad klarat mig från att frysa, trots 15-17 minusgrader. Enda lilla bekymret igår som idag var att mina ögon tårades, trots sportbrillor, vilket gjorde det svårt att se stundtals, men hellre det än att frysa om händer och fötter. 


Godkväll! 

Torsdagens träning är i hamn. Jag blev klar med skidåkningen så pass tidigt som 18,20 idag, inte illa för att vara mig. Det berodde på att vi på jobbet skulle ha något digitalt möte från klockan 18,30, vilket jag hann! 

Passet idag var återigen förlagt uppe på Bergebo skidstadion och givetvis stakning även denna gång. Jag lyckades samla in 2 h 15 min och 36,4 kilometer idag. Under den första halvan av mitt pass så lade jag in tio impulser. Kändes helt okej hela vägen faktiskt. 

Väl hemma så körde jag stabilitets-/bålstyrka, samtidigt som jag lyssnade på jobbmötet där de andra deltagarna var lyckligt omedvetna om mina frustanden i andra änden, här i min ensamhet. 

Inga kommentarer: