onsdag, september 14, 2022

68 styckna stakintervaller + till saluLåt er inte luras av solskenet, så fort solen var på väg ned slog kylan till med full kraft. Tur jag hade långa tights idag!


Jag har uppdaterat min till salu-sida, ni hittar den här. Bland annat säljer jag min Garmin Forerunner 945. Fungerar inte länken just nu så får ni avvakta en stund, min andra blogg har ett av sina avbrott, men det ska funka snart igen. Garmin Forerunner 945, säljer den för 2500, utan pulsband. 

Äntligen helg hörni! Det firade jag såklart med stakintervaller, hela 68 stycken till antalet, fördelat såhär:

- 5 x 90”-30”

- 10 x 45”-15”

- 10 x 40”-20”

- 13 x 30”-15”

- 10 x 30”-30”

- 20 x 10”-20”

(2,5 min vila mellan block)

Ännu en gång var intervallerna förlagda längs min kära cykelbana och jag använde mig åter av Elpex-treor. Snittfarten på dessa intervaller landade på 24,1 km/h, maxpulsen blev hyfsade 173. Kroppen kändes väl helt okej åtminstone. Bra pass för att försöka få upp lite tryck i grejerna i alla fall! 

Hela kalaset landade på 2 h 25 min och 45,2 kilometer. Men inte var jag nöjd endast där, utan det blev även 350 repetitioner med kettlebell + gummiband!

Ha en fin fredagskväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läste på din andra blogg om långpasset med Alfons :-) Strongt gjort av honom att cykla så långt och länge! Och dig med förståss. Verkar vara en riktigt härlig grabb du har, kul att ni kan träna tillsammans.

Hur ser tävlingsupplägget ut för Dig till vintern? Vasaloppet är väl givet gissar jag, men har du fler lopp inplanerade?

Ha de gott!

Adam Steen sa...

Hej. Kul! Ja, verkligen bra gjort av honom :) tack! Ja, det är han verkligen.

Jag tar det lite som det kommer tänker jag bara, med Vasaloppet som huvudmål :) förra året var min bror ”tävlingsledare” för ”team Steen” och fick välja tävlingar för oss, blir kanske samma i år :)

Tack detsamma!