onsdag, september 14, 2022

Friluftsliv


 

Hej alla bloggläsare!


Sport är ju som ni alla vet mitt största intresse här i livet. Men även friluftsliv är något som ligger mig varmt om hjärtat. När tiden finns så är jag gärna ute i skog, mark och natur. Det ger ett skönt lugn och en avkoppling som är svår att få någon annanstans. Även om jag ofta tränar i skogen och får känna lugnet på den vägen, så blir det ännu härligare de gånger jag är ute och vandrar eller liknande. När jag har varit ute på turer så har jag lärt mig den hårda vägen att bra skor eller kängor är att föredra, exempelvis Crispi kängor. Har man dåliga skor så är det lättare att skada sig, få skavsår, bli blöt och trött. Skorna är nog en av de viktigaste utrustningsdelarna när man vill röra sig bra där ute. 

Man kan ju inte bara strosa omkring i naturen för att uppleva friluftsliv och friluftsaktiviteter, det finns ju mycket annat också. Många har ju jakten som sitt stora intresse. Man kan ha en sommarstuga på ett avskilt ställe (det har vi i min familj). Man kan ägna sig åt yxkastning eller prickskytte med luftgevär och så vidare. 


Tidigare jobbade jag åt ett eventföretag där vi bland annat anordnade femkamper för företag som var på konferensresor. Det var ett ganska roligt, avspänt och enkelt jobb. Dessutom var det ofta mycket uppskattade "lekar" bland deltagarna. 

Inga kommentarer: