fredag, september 23, 2022

Jag har köpt en begagnad iPhone!Tjena! 

Jag är som kanske inte alla vet en riktig prylfantast. Tråkigt nog älskar jag Apple och alla deras produkter, men tyvärr blir dom allt dyrare att köpa. Förr brukade jag förlänga mitt abonnemang och i samband med det köpa en ny mobil, vilket blir en väldigt hög månadskostnad och det vet ni ju att jag inte gillar. De senaste två telefonerna har jag istället köpt cash och samtidigt skaffat ett riktigt billigt abonnemang hos Fello, jag betalar 145 kronor i månaden för 20 GB surf! Du kan också byta till Fello med denna länk, då får du ännu bättre pris under en tid. Helt klart värt det, speciellt när Fello har Telias nät också! 

I september varje år så brukar Apple visa sina nya iPhones och jag sitter klistrad för att se detta event. I år släpptes den nya serien med nummer 14. Själv har jag haft en 12 PRO i två år, som jag skött om väldigt bra med skydd för både glas och baksida. Men jag blev sugen på en nyare telefon och började leta på nätet efter sidor som både köpte in begagnade telefoner och sålde begagnade. Efter ett långt letande så hittade jag den som jag gillade bäst, nämligen Phone Hero

Först började jag med att värdera min mobil, vilket du kan göra här och därefter letade jag efter modellen jag ville ha. Jag hade bestämt mig sedan länge för att min nästa mobil skulle vara en iPhone PRO Max, alltså den största och bästa modellen från Apple. Jag siktade in mig på en 13 PRO max och hittade en begagnad guldfärgad i väldigt bra skick och med ett nytt original-batteri. Jag fick ett preliminärt pris på min mobil som var väldigt bra och bestämde mig då för att slå till. Phone Hero har en massa iPhones som du hittar här

Dagen efter jag beställt min ny-begagnade iPhone så dök den upp hemma, med ett perfekt installerat skärmskydd (valbar möjlighet) och i ett kanonfint skick, jag kunde i lugn och ro flytta över allt mellan telefonerna. Jag fick sedan en fraktsedel på mail för att skicka in den gamla mobilen, åkte till ett utlämningsställe och fick paketet skickat. Dagen efter kom mobilen fram till företaget och jag fick in pengarna för den gamla mobilen på Swish, samma peng som jag hade blivit erbjuden preliminärt! Riktigt snabbt, smidigt och enkelt förfarande. 

För den som är lagd åt det hållet och lite mer galen så finns det även Samsung-telefoner hos Phone Hero, dessa hittar du här

Men det tar inte slut på prylar där, jag har även skaffat en ytterligare Apple-pryl, men denna är helt ny och inkom idag:AirPods PRO 2 generation 

Den nya modellen av AirPods PRO som släpptes idag och som jag beställde när dom visades upp den 9:e september. I princip varje träningspass så använder jag mig av hörlurar och AirPods PRO (första modellen). Mina har blivit lite trötta och slitna. Dessutom så har brusreduceringen nästan helt slutat att fungera och de rasslar i dom när jag harklar mig eller snyter mig. Som tur är har Apple förlängt garantin för dessa problem, så idag, ungefär samtidigt som mina nya kom, så kom även UPS och hämtade upp de gamla för att tas till Apple för utbyte. Smidigt även det. Tanken är att sälja de gamla lurarna och på så sätt spara in lite pengar även där. Det gäller att hålla hårt i pengarna i dessa tuffa och oroliga inflations- och ränte-tider. 


Inga kommentarer: