söndag, juli 31, 2022

Noréns på parken + personligt rekordIgår var jag och min bror på strandbackens folkpark i Dala-Floda och kollade på bröderna Norén. Riktigt mäktig och bra tillställning. Gustaf är en fin förebild för mig! Därefter fortsatte kvällen på parken en stund, innan jag sedan avslutade kvällen hos ett gäng fina vänner här i fäboden. Trevlig kväll som bara den. Mindre trevlig känsla idag dock..! Det kan nog vara välbehövligt för mig med lite annat än träning. 

Denna månad har jag lyckats slå personligt rekord i antal steg:935 000 steg på en månad är ett snitt på över 30 000 steg per dag. Det tidigare rekordet var från maj 2020 på 922 000 steg. Kul med statistik på klockan

Nu ska jag fortsätta vilodagen och försöka bli människa igen. Imorgon väntar nya träningstimmar!

Inga kommentarer: