fredag, juni 17, 2022

Långa och många intervaller



Hej på er. 

Återigen på denna bloggen. Min vanliga sida krånglar. De som hjälper mig med sidan har försökt och de säger att de inte hittar eller märker av något fel. Problemet är att bilder jag laddar upp inte visas i varken inlägg eller miniatyr. Det är något problem med storleken på dessa tror jag. Har suttit i timmar själv och försökt hitta felet men det har varit fruktlöst. Jag hade ett tillägg som heter ”Optimole”, då fungerade det, men det var bara limiterat till ett visst antal sidvisningar, sedan skulle det kosta och jag vägrar betala för något sådant. Är det någon kunnig person som skulle kunna hjälpa mig med min vanliga blogg, som numer är en Wordpress-sida? 
_____

Idag har jag kört stakintervaller igen. Denna gång på vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Följande intervaller och vila däremellan kördes:

- 25 minuter - 10,13 km, 24,3 km/h

5 minuter vila 

- 10 x 90” - 30”

4 minuter vila 

- 20 minuter - 7,83 km, 23,5 km/h

3 minuter vila 

- 10 x 40” - 20”

Med vilan inräknad mellan de korta intervallerna så fick jag återigen in 75 minuter intervalltid. Ett stabilt pass ändå, varken mer eller mindre, även vad gäller känsla. De två första blocken kördes bortåt och de två sista hemåt. Total snittfart på intervallerna blev 24,4 km/h. Inte illa pinkat på mina Elpex 3

Lite jobbig motvind på hemvägen, annars var det perfekt väder med sol och ganska så varmt. Dröm!! 

Det hela landade på 2 h 35 min och 52,6 km. Ett bra dagsverke som avslutades med 350 repetitioner med mina kettlebell+gummiband-övningar. 

Trevlig fredagskväll!


Inga kommentarer: