lördag, juni 18, 2022

16 mil på cykelHej.

Åter 5 h+ timmar in i träningsdagboken, snyggt! 

Idag blev det ett cykelpass runt min favoritvända:Starten till Falun rullade på riktigt fint med vinden i ryggen. Några oroväckande mörka moln i sikte, men det klarnade upp och jag klarade mig från regn hela dagen! 
Med den beryktade Baggbo-backen i benen, på sikte mot Sörskog och dagens högsta punkt 

Det rullade på fint förbi Grycksbo, Bjursås, Sörskog och ner till Ingels. Sedan fick jag smaka på en vägg vad gäller vinden, kämpigt hela vägen till strax efter Djura. Jag tog en gel precis i just Djura, med cirka timmen kvar, den och en gynnsammare vind gjorde att det rullade på fint den sista biten också. Gelen och två flaskor med vätska var det enda jag intog idag. Den ena flaskan med sportdryck och den andra utan. Funkade kanon. 

Jag stannade inte en gång idag, utan rullade hela vägen. Eller okej då, ett stopp för mötande trafik över den gamla järnbron i Kvarnsveden och ett ytterligare i Leksand. Fin utsikt i Rättvik över Siljan, eller Mashavet
Fina ben överlag idag, trots en stundtals riktigt jobbig motvind 
Häradsbygden, mellan Leksand och Insjön 
Dalaidyll

Jag hade den stora äran att få vara ute och ha kul i 5 h 10 min och hann på den stunden med att cykla 160,6 kilometer (31,1 km/h i snitt). Tryckte på lite extra i Baggbobacken och backen upp till Plintsberg. 

Hemma så körde jag TRX-styrkepass nummer 1. Det blir en fin och massiv träningsvecka detta!

God kväll på er!

Inga kommentarer: