tisdag, juni 14, 2022

De senaste dagarnaÅskådare på Borlänge tour i helgen, både lördag och söndag! 
Finklädd och egenfixad frilla inför middag hos min bror i lördags!


Hej!

Lördag
Efter mitt långa cykelpass så fick jag fina vilodagar i helgen tillsammans med Alfons. Fint för oss båda. I lördags så lämnade jag in mitt framhjul med en trasig eker på cykelcentrum, det kunde ta upp till sex veckor innan jag fick en ny eker från Shimano, men tack och lov så fick jag låna ett hjul av cykelcentrum, bra service! 

Vi kollade på min bror som cyklade Borlänge tour, Alfons tyckte det verkade riktigt kul att cykla och ville själv tävla, stackare. Jag försöker styra bort detta eländiga idrottande så gott jag kan, men det är nog förgäves. 

Efter cyklingen så åkte vi ut till en kompis sommarstuga ute i Viksö, (en bit utanför Torsång) och hade en trevlig eftermiddag. Mot kvällningen så åkte vi till min bror på middag. 

Vid hemkomst var vi båda så trötta att vi la oss tillsammans i min säng för att sova båda två. 

Söndag
Vi började dagen med gemensam frukost, havrepannkakor. Istället för mjöl så mixar jag havregryn, nyttigare och i princip lika gott så vanliga pannkakor. 

Även denna dag var vi uppe i Mellsta för att kolla på Borlänge tour. Denna dag så cyklade Alfons dit och jag gick. Det blev nästan en heldag där uppe, Alfons lekte både med och utan cykel där. En fin dag även det. 

Måndag
Gårdagen bjöd på en dagislämning med bil och hämtning med cykel för Alfons. Jag hann med ett kort pass på löpbandet, ett möte på jobbet inför hösten, den dagliga snabbstädningen i lägenheten och lite annat småfix. På kvällen så satte jag igång med ett ganska massivt projekt: putsa fönster + speglar. Det hade kunnat gå ganska fort, men jag är ju tyvärr alldeles för noggrann, vilket kan irritera mig. Men det blev i alla fall bra och det var riktigt behövligt då man knappt såg ut ur vissa fönster. Jag putsade alla sidor av fönstren, runt om i karmarna och även fönsterblecken. Skönt att ha det avklarat! 

Tisdag
Idag är det näst sista dagen på jobb, innan en längre ledighet. Känns riktigt skönt. Jag behöver komma ifrån måsten, tidspassningar och stress för en tid nu. Det verkar dock bara bli sju veckors ledigt denna sommar, minst en vecka för lite egentligen. Dessa dagar efter skolavslutningen och även de innan skolstarten känns för mig helt onödiga. Man skulle utan problem kunna halvera den tiden och vara mer effektiv istället. Nåväl, sju veckors ledigt är ändå bättre än ingen. 

Planen för dagen är vila från träning och att hänga med Alfons i eftermiddag och kväll. 

Ha en fin tisdag!

Inga kommentarer: