torsdag, juni 09, 2022

Skolavslutning och ny klockaHej! 

Igår så hade vi skolavslutning. Precis som andra skolavslutningar så var det en fin stund. Jag blev dock inte så rörd som jag brukar kunna bli. Några dagar innan så hade jag bestämt mig för att använda min kostym, det är ju trots allt ganska trevligt att få klä upp sig mellan varven och att få byta ut träningskläderna mot något mer formellt. Jag ägnade ett antal timmar åt att läsa på kring diverse skötsel av kostymen, klädkoder, slipsknutar och så vidare. Dessutom så använde jag min steamer som jag haft i ungefär ett års tid, men sällan använt. Bra produkt att ha, helt klart. Den ska jag försöka använda mer. Jag passade också på att inhandla en slipsnål, då jag saknade en sedan tidigare. 
Nöjd med resultatet. Det blir tyvärr inte bättre än såhär med det materialet jag har att jobba med. 
Påklädd och dags för skolavslutning.
I bilen på väg till Alfons dagis. 


Dagen innan avslutningen hade jag lovat min elev att hämta upp honom i Benzen, ett stort ögonblick för honom. Jag fick några fina presenter och en blomma. Fint att få känna sig uppskattad. Jag fick också beröm för att ha gjort ett bra jobb, det känns bra måste jag säga. 

Till hösten så har jag får möjlighet att vara kvar på skolan, men denna gång som idrottslärare då den ordinarie ska vara tjänstledig. Det blir en ny utmaning, men det känns ändå bra. Dessutom kan jag precis som de senaste somrarna vara ledig under hela sommaren, jag har 22 betalda semesterdagar, resten blir utan betalt, men jag tror jag överlever. Jag kommer få mer information kring hösten inom kort. Nästa onsdag blir sista dagen, innan min långa ledighet. Ska bli underbart. 
_____

I perfekt timing efter ovan nämnda skolavslutning så fick jag ett efterlängtat SMS från Postnord, min nya Garmin Forerunner 955 Solar fanns tillgänglig att hämta ut. Jag blev så ivrig att jag återigen tog bilen och lät cykeln stå, för att så snabbt som möjligt få lägga händerna på denna vackra skapelse: Efter att ha fått igång klockan så lade jag några timmar på att bekanta mig med den och dess nya funktioner, samt ställa in alla sportprofiler. Grymt med möjlighet att ladda klockan med hjälp av solen, lär dock bli svårt i detta pissvädersland. Lite nya coola funktioner för att se hur bra återhämtad man är, möjligheter till fler GPS-val för bättre precision, pekskärm och lite annat trevligt. 
Forerunner 955 till vänster och min gamla 945 till höger. Kommer spara min gamla klocka som ”så länge-klocka”, ifall den nya behöver lagas någon gång. 
_____

Idag är det jobb på fritids 8-12,30, överkomlig tid, även om jag tycker det är ganska påfrestande och tråkigt att vara där. Bara att bita ihop och kämpa vidare, snart ledigt! 

Efter jobbet väntar det ett distanspass på rullskidorna.
_____

Passa på att skaffa Rockerkortet med denna länk, följ instruktionerna och få 250 kronor insatta på kontot! 

Skaffa även Fello med denna länk och få en extra månad med halva priset!
_____

Jag hoppas ni får en fin torsdag kamrater! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skoj att få jobba som idrottslärare-hoppas det funkar bra för dig :-)
Har du fått ADHD-diagnosen? Blir det aktuellt med ADHD-medicin och så?
Ha en trevlig sommar!

Adam Steen sa...

tack, jag hoppas det! :) Nej, inte hört något mer, utredaren tog semester direkt efter sista mötet, tillbaka i veckan nu, får hoppas jag hör något då! Ja, kanske. Han pratade om det iaf. Tack detsamma :)