tisdag, maj 10, 2022

Grönt ljus från sjukvården!?



Hej! 

Som ni ser ovan så visade ultraljudsundersökningen inga tecken på några farligheter, skönt nog! Idag har jag just varit på rektoskopi och även där klarade jag mig från värre domar. Det dom hittade på dagens undersökning var några inre hemorrojder. Skönt att vara någorlunda frisk fysiskt i alla fall. 

Läkaren jag haft de senaste gångerna var väldigt bra, noggrann och tog verkligen allt på allvar, vilket känns tryggt. Jag passade också på att nämna min historik med hjärtat och mina två hjärtmuskelinflammationer, samt att jag åter fått en del dubbelslag på hjärtat. Han kollade upp gamla EKG-kurvor, lyssnade på hjärtat och förklarade att det med största sannolikhet inte var någon fara. Skulle saker bli värre så var det bara att ta kontakt med vården igen. 

Nu kan vi beta av två orosmoln åtminstone. ADHD-utredning på måndag är nästa. Det ska nog gå bra det med. 

Övriga bekymmer är ju det ekonomiska. Börsen är ju lite småtrist, minst sagt. Dessutom börjar oron inför hösten krypa sig på. Jag har ju inget jobb efter den 15:e juni. Inget klart med skolan jag jobbar på heller tyvärr. Men jag ska ha en telefonintervju idag med ett jobb som personlig assistent, det kanske kan vara något! 

Förhoppningsvis löser det mesta sig, oftast brukar det bli bra, det gäller bara för mig att jag inte brusar upp så lätt som jag gör och ständigt ser det värsta alternativet. Bara att blicka framåt, jobba på med träningen, försöka optimera ekonomin med låga utgifter och försöka vara i nuet med Alfons. Resten blir som det blir. 
_____

Snälla, jag förstår inte att fler inte skaffat Rocket-kortet!? Det är ju 500 kronor gratis rätt in på kortet om ni följer instruktionerna på denna länk. Ni får cashback på alla köp, ni hjälper mig med 0,5% mer i cashback och 250 kronor. Ni binder er inte till något och det är inget som kostar. Kör bara, snälla!

Byt även till Fello med denna länk så får ni en extra månad till halva priset och ni hjälper mig med en gratismånad. Tack!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att det inte var något allvarligt.

Adam Steen sa...

Ja, faktiskt! :)