onsdag, maj 18, 2022

Blandade stakintervaller.

  

Hej!

Måste använda denna sida igen då min vanliga krånglar och har krånglat en tid. Vilket gör mig vansinnig. Den laddar inte upp foton som den ska och jag får ingen hjälp av de som ska ha köpt sidan. Nu kommer jag använda denna tills det blir fixat, för jag har suttit själv i timmar och försökt fixa skiten utan framgång. 

Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men det var mindre kul att bege sig ut på träning utan en överdel. Men det gick det med!

Övriga meteorologiska observationer under passet var en helt galen motvind bortåt och överraskande nog lika fin medvind hemåt. Alltid något!

Dagens pass var stakintervaller på Elpex 3. Jag värmde upp i lite drygt 30 minuter bort längs vägen mot Bäsna och Mockfjärd. Efter tågövergången så startade jag som vanligt mina intervaller som idag blev:

- 20 minuter 

(4 minuter vila)

- 5 x 90” - 30”

(2,30 minuter vila)

- 15 minuter

(3 minuter vila)

- 10 x 40” - 20”

De två första blocken kördes bortåt i motvind och de två sista hemåt i medvind. Lyckades ha ett snitt på 23,9 km/h totalt, vilket får anses som bra! Kändes helt okej också.

Hela passet slutade på 2 h 30 min och 48,6 kilometer. Hemma så blev det därefter totalt 600 repetitioner av mina gluteus-övningar + de excentriska tåhävningarna.

Inga kommentarer: