fredag, maj 20, 2022

Dubbelpass och sprängd

 Träningen började lugnt i sakta gemak


Tjo!

Idag har jag fått smaka på en rejäl sprängning på balkongen. Enligt alla väderappar så skulle det regna hela dagen, så jag bestämde mig för att köra ute på min balkong. Det visade sig dock att regnet bara kom under morgonen, tji fick jag.

Jag började med att springa lugnt i 30 minuter och 6,4 kilometer (4,42 min/km) utomhus. Här fick mina Hoka Clifton luftas och hälsenan kändes inte alls.

Efter utomhus-sejouren var det dags att skruva upp intensiteten en aning på denna maskin:



Fick slita ont på denna jävel

Här var upplägget som följer:

- 6-5–4 min @ 18 km/h (3,20 min/km), 1% 

- 6-5-4 min @ 18,5 km/h (3,15 min/km), 1%

(1 min vila rakt igenom)

- 10 min @ 15 km/h, 1%

(11,63 km totalt)

Jag kände redan från den första intervallen att det skulle bli tungt idag. Sliten i musklerna. Det andra setet blev riktigt grisigt, men jag tog mig igenom det enligt plan och med hedern i behåll (nåja).

Dagens sista cardio blev på denna best:



Här blev jag sprängd och det är bara förnamnet


Upplägget på skiergen blev fem minuter före och efter intervallerna på sub 2,00 min/500m. Idag fick jag slita räv bara för att klara det. Så jag förstod ganska snabbt vart detta barkade..

Intervallerna blev: 8-4-7-3-6-2 minuter med en minut vila. Hade som mål att hålla sub 1,50 på de tre längre och typ 1,46-1,47 på de tre kortare. Det gick som ni ser inte riktigt enligt plan:

Sakta gick det, långsammare än någonsin kanske? Men trött, det blev jag i alla fall, något fruktansvärt och när det väl kommer till kritan så är det ändå det jag är ute efter.


Hela detta mjölksyrakalas avslutades med totalt 300 reps med kettlebell och gummiband, så att jag inte hade hade en enda pigg muskelcell på hela min arma kropp.

Fin träningsdag!

Inga kommentarer: