fredag, april 29, 2022

Besiktning av kropp och kroppsdelar

Hej på er! 

Idag har jag börjat dagen med ultraljud på lasarettet i Falun. Idag kollade dom av min knöl jag känt på ena testikeln, samt en svullen lymfkörtel i ljumsken på samma sida. 

Läkarna som kollade ultraljudet fick inte ge mig svar, utan dessa skulle skickas till läkaren på min vårdcentral som skulle ge mig det slutliga svaret. Konstig regel. Men jag fick i alla fall lugnande besked om att det inte var något allvarligt, hade det varit det så skulle dom skicka mig till kirurgen direkt. Det känns ju bra! 

Vad gäller den svullna lymfkörteln i ljumsken så har jag känt den i säkert 5-6 år. Så det tror jag inte är något akut. 

Hoppas på bra svar nu så jag kan släppa detta och gå vidare till andra bekymmer. För just bekymmer, det är väl i princip det enda jag har. Det känns i alla fall som det vissa dagar. 

Nästa vecka ska jag in på rektoskopi då jag bajsat blod från och till i månader. Det blir ju skoj. Troligen invändiga hemorrojder, men man vet vän aldrig helt säkert innan man kollat. 

Veckan efter det så ska jag in till psyket i Falun för att påbörja utredning om ADHD. Ett jävla spring på sjukan nu alltså. Men jag tycker ändå att jag blivit tagen på allvar och fått snabb hjälp. Skönt att dom ser till att kolla upp allt så snabbt som möjligt ändå! Man hör ju mycket skit om sjukvården i Sverige, men jag tycker alltid jag fått bra hjälp. 

Jag tycker dock det är lite besvärande och jag känner mig jobbig när jag ska ta ledigt från jobbet för detta. Men det är väl bara att göra ändå! 
_____

Skönt med en fin rapport från Evo idag. Magiska siffror och ett grymt bolag! Bara nu marknaden kan lugna sig, vi får ordning på inflationen och att räntan inte blir alltför hög så borde kursen kunna leta sig uppåt från dessa skrattretande låga nivåer! 
_____

Igång med bra träning igen, det känns faktiskt riktigt skönt. När jag tränar mycket så har jag mindre tid till att fundera och oroa mig för saker också. Så träningen är inte bara för prestationen, jag har den som medicin/drog också. Dessutom vill jag ju bli smal någon jävla gång. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: