onsdag, mars 30, 2022

Sista dagen hemma, på väg mot frisk.



Idag fick Alfons vara med och laga sin grötfrukost




Grävlek i sandlådan precis utanför lägenheten 




Cykeltur nummer två för dagen. Den första med vanlig cykel och den andra med sparkcykel


Hej på er. 

Idag var det förhoppningsvis den sista dagen hemma från jobbet. Inte helt fri från alla symptom än, men det har gått åt rätt håll i alla fall. Förutom att ha lekt med Alfons har det inte blivit så mycket gjort idag. Skönt på ett sätt, men lite stressande och lätt att bli rastlös när det blir många sådana här dagar i rad. 

Jag har fått till en promenad nu på eftermiddagen i alla fall. Skönt att få frisk luft och att kunna röra på sig litegrann i alla fall. Men tänk vad tråkigt att bara ha promenader som sitt träningssätt, det hade ju varit döden för mig kan jag tycka. Nej, tacka vet jag att dunka på med längdskidor, rullskidor, löpning, skierg, cykel och så vidare. Det är melodin det! Men visst, av två onda ting: vila helt eller promenader, så tar jag det sistnämnda alla dagar i veckan. 

Vi får se hur kommande dagar ser ut. Kanske börjar jag träna direkt jag är frisk. Eller så avvaktar jag några dagar till. Jag tar det som det kommer och lyssnar till känslan. Förutom att kroppen nu får vila upp sig en aning och även läka lite mindre småkänningar här & där, så får jag ju en bra vila mentalt också. Just vilan mentalt är något jag känt att jag behövt mer och mer de senaste åren. 

Ha en fin kväll så hörs vi!

Inga kommentarer: