onsdag, mars 16, 2022

I limbo









Hej hej!

Long time, no see! Jag har inte blivit som många andra bloggare som i varje inlägg med en månads mellanrum skriver något i stil med: det har varit länge sedan förra inlägget, men nu är det dags att börja blogga oftare. Jag har helt enkelt inte haft något att komma med. 

Bilderna ovan är från i måndags när Alfons föreslog att vi skulle ta en cykeltur. Eller han cyklade och jag gick. Jag trodde att han som vanligt ville använda sin sparkcykel, men han föreslog själv att han ville cykla på riktigt. Skoj! 

Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och även högst troligt idag onsdag har varit träningsfria. Jag kände och känner även emellanåt av halsen en aning. Men i övrigt inga bekymmer. Det är som att jag hamnat lite i limbo mellan frisk och sjuk. Träningsbar eller inte. Men jag har inte lagt så stor vikt vid det, eller brytt mig så mycket. Jag får vila i lugn och ro. Enda oron är väl om det blir något mer lopp denna säsong, men det kanske inte blir så för min del. Tanken var att köra ”Norra Garberg hill climb” i helgen, men då jag var den enda anmälda så blev det tyvärr inställt. Hade säkert ändå inte hunnit komma i slag till det med tanke på förkylningen. Snart kommer min Garmin skrika på mig att jag är undertränad också. 

De dagarna som varit hittills i veckan har ju rullat på fint ändå eftersom att jag haft Alfons hos mig. Men nu väntar några dagar utan, då blir det kanske lite svårare att hitta på något att fördriva tiden med. Men det finns ju promenader och TV som kan stjäla en del dötid. Träningen är ju som vi åter kan konstatera en viktig del i mitt liv, men att få en tids vila efter säsongens stora mål Vasaloppet gör nog inte så mycket. På tal om Vasaloppet så fick jag två bilder av Erik Wickström från min målgång:







Här var jag pigg och fin!


I övrigt så går väl livet på sakta men säkert framåt. Våren är här med mycket sol och längre dagar. Det gillar jag! Jobbet rullar väl också på, men vi närmar ju oss skolavslutningen och jag har ingen aning om jag får fortsätta här eller vad jag annars ska göra. Kanske läge att ta tag i det. Svårt dock att hitta ett jobb på cirka 65-80%, en mängd som jag tycker är lagom att jobba. Tips mottages tacksamt. 

Innehaven på börsen är fortsatt illröda och jag har väl knappt kvar hälften av vad jag hade på toppen förra året. Kul även det. Men jag försöker blicka framåt, ha is i magen, inte röra något och tro på en fin vändning någon gång. Finns liksom inte så mycket att göra. Så länge jag har lön och den räcker för mina månatliga utgifter och gärna till lite nysparande så är det nog lugnt. Jag hade inte levt så mycket annorlunda med mer pengar, det är bara en skön trygghet att ha. Speciellt för mig som inte har så mycket annan trygghet i livet. 
_____

- Ni får gärna skaffa rocker-kortet med denna länken för att ta del av deras fortsatt bra erbjudanden. Även om dom ändrat lite och lagt till tre olika nivåer på kort så finns det fortsatt en grarisvariant som ger er bra förmåner och 500 kronor insatt om ni följer instruktionerna. 

- Passa också på att byt mobiloperatör till Fello med denna länk! Då erhåller du en månad ytterligare till halva priset på ett redan billigt pris. 

- Hör av dig om du är sugen på att få hjälp med träningsupplägg eller skidteknik: 076-1664997 eller adam@adamsteen.se

- Det finns också möjligheter till att få annonsera eller köpa länkar på mina sidor! Bara att kontakta mig!

Ha det fint så hörs vi!

Inga kommentarer: