söndag, mars 13, 2022

Fin resa till Sälen




















Skapliga bilder och vyer va?! Min för året nya vinterjacka kom väl till pass också!


Hej på er! 

Åter tillbaka i Borlänge efter en trevlig resa till Sälen. Vid 15 i fredags styrde jag och en kompis skutan norröver. En stor anledning till att jag inte tog med mig någon träningsutrustning var att jag kände och känner av halsen. Annars hade jag nog rivit av ett skidpass i alla fall i den härliga fjällmiljö.  

Istället för träning blev det trevligt häng, lite partaj och god mat. Kan väl behövas även det kan jag tycka. En aning för lite sömn och kanske inte helt optimalt leverne för hälsan. Men förhoppningsvis bra för det mentala att göra annat än bara fokusera på träningen.  Att gå ner mig i en aning dekadens någon gång ibland tror jag är bra för den allmänna motivationen och drivet framåt. Försöker intala mig det åtminstone. Även om det mest är skoj så brukar det infinna sig en form av ångest och tomhet efter sådana här kvällar eller resor. Men det gäller bara att försöka intala mig själv att det är övergående. 

Planen framöver blir nu att försöka bli helt frisk och komma igång med lite träning igen. Det ser jag faktiskt fram emot. Jag skulle också väldigt gärna hitta mig en partner att dela livet med. Men det verkar vara närmast en omöjlighet. Kanske jag måste sänka ribban mer, eller vara mer öppen. Svårt det där.. 

Nåväl! Hoppas ni får en fin söndag!

Inga kommentarer: