tisdag, februari 08, 2022

Skridskor för första gången på åratal

Tjo!

Idag har jag gjort något oväntat och kul, nämligen åkt skridskor för första gången på flera år. Skolan har skridskor på schemat tre tisdagar i rad, en elev var nöjd med åkningen och hade samma storlek som mig, så jag passade på att låna utrustningen. Den första minuten var lite stapplig och trevande, därefter gick det allt bättre. Kul hur som helst! 

Det står vila på schemat idag, vilket är riktigt skönt efter tre tuffa dagar:
Ett litet tuffare miniblock med fart. Dock inte så mycket mängd, så det blir nog bra till slut! 
_____

Jag tycker fortfarande att ni kan skaffa ett Rocker-kort med denna länk innan det blir försent. Så att ni får 500 kronor och ett gratis kort att använda, samtidigt som jag får 0,5% extra i cashback. 

I övrigt har jag inget mer att delge er för nu. Vi hörs!

Inga kommentarer: