måndag, februari 07, 2022

Många bilder från helgen och korta tankar



Starten i lördags på Billingens långlopp

Hej på er. 

Vi börjar med en radda bilder från helgen:
























Slitsamt lopp i lördags. Inte riktigt nöjd med hur kroppen svarar (eller inte svarar), att jag inte kan gå med täten, att jag sliter i starten och i backarna. Men samtidigt så måste jag ändå vara nöjd med att jag inte gav upp det minsta, kämpade allt jag hade hela vägen och att kroppen ändå är grundstark. Det hade ju kunnat gå mycket sämre! 

Bara att försöka utvärdera, planera och fokusera framöver så kanske det blir bättre igen. För även om nivån har blivit bättre och att det går skapligt för mig så tror jag ändå att jag har mer att ge och att det finns någon extra procent att plocka ut. 

Har funderat en del kring träning framåt. Tror inte jag ska trycka på extra med en massa mängd och timmar. Snarare få in lite mer punch och tryck i åkningen. Samt försöka så gott jag kan att optimera livet och återhämtningen runt om. 

Efter sista tävlingen i vinter så har jag funderat på att ta ett rejält brejk på kanske en månad. Så att jag verkligen får återhämta mig, framförallt mentalt. Bara träna om jag verkligen är sugen och sen komma tillbaka helt nollställd. Vi får se. 
_____

Måndag idag och åter i gängorna på jobb. Usch vad kort helgen blir när jag börjat jobba måndagar. Men det är bara att gilla läget och grisa vidare. Har ju endast jobb till skolavslutningen i juni. Därefter vet jag inte alls hur något blir. Får ta tag i det under våren sen. Att byta bransch och inriktning är väldigt lockande. Frågan är bara hur och var? 

Ha en fin måndag!

Inga kommentarer: