tisdag, januari 18, 2022

En vanlig tisdagAck du käre Benz 


Hej på er. 

Tisdag, några få minusgrader ute och ett skapligt väder.  Alfons på dagis och jag på jobb. Rutinerna rullar på. Fortsatt så har jag så otroligt svårt att somna, även om jag loggat cirka sex timmars sömn de två senaste nätterna enligt min Garmin. Tycker den ger en bra fingervisning över hur sömnen varit. I vila så har jag de senaste dagarna återigen känt dubbelslag på hjärtat, det liksom stannar till, för att sedan slå på igen. Läskigt. 
Älskade Alfons 

En fin trygghet i livet är Alfons. Jag har inget annat barn att jämföra med, men han är oftast väldigt enkel att ha att göra med och nästan alltid glad. Min käre son. Han är trots allt det viktigaste jag har och min uppgift är att han ska känna sig trygg och älskad. Det försöker jag med så gott jag kan. 

Det är tråkiga tider nu med Corona överallt, återigen ökenvandring på börsen och ett humör som är en aning instabilt. Men det är bara som vanligt att försöka ta det lugnt och blicka framåt, saker och ting brukar ha en förmåga att vända. 

Jag måste få med en negativ sak också, nämligen Jubileumsvasan. Jag tycker det har fått en sådan galen uppmärksamhet helt i onödan. Vem bryr sig ens om det där jippot? Visst kan folk få göra den utmaningen, men det behöver ju inte skrivas vitt och brett om det överallt. Det finns ju en anledning till att vi fått ny utrustning och nytt material. Då är jag ändå en bakåtsträvare i mångt och mycket, men just detta tycker jag bara blir fånigt. 
_____

Jag tycker ni ska skaffa er ett Rocker-kort att handla för. Använd denna länk, - kortet är gratis, ni får cashback på alla köp och ni får 250 kronor insatta p kortet om ni följer instruktionerna. 

Passa också på att byta mobilabonnemang till Fello med denna länk. Telias nät, bra erbjudanden och betydligt billigare än de vanliga operatörerna. 

Ha en fin tisdag kamrater, vi går mot ljusare tider!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan vara läge att ringa farbror Doktorn?
Oro tär, så kolla upp hjärtat så fort som möjligt så du släppa de tankarna sen :-)

Adam Steen sa...

Varit på vårdcentralen idag. Fick tyvärr inte så mycket till svar, ska lämna blodprov imorgon :)

Anonym sa...

Bra! Hoppas de kan säga något klokt med mer info sen.

Adam Steen sa...

Tack!