fredag, december 24, 2021

Fredag och helg!Tja! 

Fredag idag äntligen. Av någon anledning är jag ledig idag, måste vara någon form av högtidlighet i kalendern, skönt! Har väl just masat mig upp ur sängen, det här med att komma igång i tid verkar vara något jag har lite problem med, speciellt när jag är ledig och ensam. 

När jag har samlat ihop resterna av mig själv, ätit frukost, messat omkring i lägenheten och så vidare så är det dags för dagens träningspass: stakintervaller i Bergebo. Målet är att försöka bli klar innan mörkrets intrång. Ett nog så svårt mål i dessa dagar. Det är dessutom svinkallt ute. Bara att stålsätta sig och göra jobbet! 

Hoppas ni får en fin fredag och helg! 
_____

Bli av med de envisa fettcellerna

Det är inte alltid lätt att bli av med det envisa fettet trots ett lågt kaloriunderskott och stenhård träning. M h a fettsugning blir du av med de envisa fettcellerna. Estetikum i uppsala är ledande inom den smärtfria behandlingen smartlipo.

Inga kommentarer: