onsdag, december 01, 2021

Anmäld till Craft, fixat spårkort mmHej!

Nu är jag anmäld till Craft Ski Marathon den 9:e januari 2022. Pratade med överdängare Martin Holmstrand som såg fram emot ett nytt fint lopp i Orsa-skogarna. Han hälsade att det är läge att anmäla sig nu då det redan är 500 anmälda och att platserna troligen tar slut innan jul. Detta är ett riktigt fint lopp som ofta bjuder på bra motstånd. 

Jag har även för första gången i livet betalt för ett spårkort. Nämligen ett säsongskort i Bergebo. Egentligen är det emot mina principer att betala för att få träna, men 500 kronor kändes ändå okej (jobbet står för 300 av dessa) och nu kan jag äntligen få klaga på spåren med rätta. 
_____

Fortsatt upp och ner med måendet. Går mellan hopp och förtvivlan. Ena stunden känns det bättre och jag får hopp om livet/framtiden - för att i nästa sekund vända och jag ser bara mörker i allt. En stor del i detta är såklart mina totalt misslyckade investeringar som gör mig otroligt nedstämd. Ibland känns det som att det vore skönast att slippa allt. Som tur är har jag Alfons, mitt enda glädjeämne i livet. 

Jag vet fortfarande inte vad jag egentligen vill i livet, sömnen är dålig och tankarna snurrar konstant. Oro och ångest. Snart är det jul också, en högtid som jag har svårt för, precis som andra högtider, speciellt när jag bor ensam. Medan alla andra är så glada och lyckliga så sitter jag här i min avskildhet. Detta år kommer jag nog mest bli tvungen att jobba alla dagar som inte är röda, för att få det här sjunkande skeppet att gå ihop. Till vårterminen blir jag nog också tvungen att börja jobba måndagar. 
_____

Jag tjänar inte speciellt mycket pengar på mitt jobb, men jag försöker ha väldigt låga kostnader också. Speciellt de fasta kostnaderna. Sen kan jag biland sväva ut och köpa något dyrare emellanåt. Ibland behöver jag då låna pengar för att kunna köpa det jag vill, exempelvis när jag köpte min bil i augusti. Då är det viktigt att hitta ett bra lån som ger mig bäst möjliga fördelar och billigast möjliga kostnad.

Inga kommentarer: