fredag, december 03, 2021

Dags för skidpremiärNu så; spårkort fixat! 
Nu är 1,5 km-spåret draget både för klassiskt och skate!Tja.

Fixat spårkort + nydragna konstsnöspår = dags för premiär för säsongen! 

Idag ska jag nog ta mig till Bergebo för att bränna av ett skidpass, vilket det också blir i helgen också. Timmarna måste in! Såhär är planen för de kommande dagarna:

Fredag: Stakintervaller tröskel (40 min effektiv tid, 2 h totalt) + Kettlebell 

Lördag: Stakning 3 h (10 impulser) + TRX

Söndag: Stakning 3 h (10 impulser)

Kanske lite fantasilöst med två likadana pass lördag och söndag. Men det kan eventuellt ändras lite, vi får se. Behöver få in lite skidvana, kanske kan lägga in lite skate eller klassiskt på ett av passen också. Det visar sig! 

Efter denna vecka så ska jag nog kolla av planen en aning, för att se hur mycket och vad jag ska träna framåt. Ligger väldigt bra till för de planerade cirka 600 timmarna detta träningsår. Nu tror jag det är viktigare för mig att vara pigg och inte köra ner mig totalt. 

Fredag hörni, vi hörs!

Inga kommentarer: