torsdag, november 25, 2021

Återigen hånad på twitter av idioter!Som om livet inte skulle vara nog jävligt som det är. Mår inte speciellt bra, varken fysiskt eller psykiskt. Ständigt irriterad, stressad och orolig. Sover riktigt piss dessutom. Igår morse så började jag kallsvettas, bli yr och kände att jag var nära att svimma. 

Det känns som att allt jag försöker ta mig för går åt helvete. Misslyckas med att upprätthålla mitt sockerförbud, alla investeringar går piss, lyckas inte med relationer (varken förhållande eller vänner), värdelös idrottare som är på tok för gammal egentligen, inget vettigt jobb som jag trivs med och så vidare. Listan kan göras lång. Självhatet flödar. 

Får idag nys om att jag åter blivit hånad på twitter av en massa idioter, många anonyma. Det var ju ett jävla drev och en massiv hatstorm jag fick vara med om för några månader sedan kring mitt dåvarande innehav i Embracer. Nu är det dags igen för en ny hatstorm tydligen:

Bara en liten del av allt jag sett. Massvis med gillamarkeringar från dårar också. Vid den förra hatstormen blockade jag hundratals personer. Verkar som att det är dags för en ny vända. 

Att folk ska vara så elaka och hårda är obegripligt. Sparka på personer som ligger ner. Många anonyma dessutom. Fegt är bara förnamnet. 

Jag försöker driva min blogg för att inspirera andra till främst träning, men också att spara. Dessutom att ge en inblick i mitt liv där jag försöker kombinera jobbet och pappalivet med en skidsatsning. Jag har bloggat i cirka 12 år och tidigare har det mest varit idrottsintresserade som läst bloggen, vilket har skonat mig för det mesta från idioter. Men nu när man råkat trampa in på ”finanselitens” revir så ska man bli hånad och spottad på. 

Att läsa såna saker som ovan gör mig arg, men också genuint ledsen. Livet har mestadels varit ner detta året, jag har ingen glädje till något egentligen, min enda ljusglimt är Alfons. Hade jag inte haft honom så hade jag nog inte orkat med detta längre. 

Så ni som hånar folk, både i verkliga livet och på nätet. Tänk efter en extra gång. Bättre att ge folk kärlek än att göra narr av dom. Ett annat alternativ är att bara ignorera. För även om jag är ”utvecklings störd typ” (hatar särskrivningar) så har även jag känslor. 

Till er som stöttar och bryr sig: tack. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kämpa kingen!

Kalle sa...

Bry dig inte om dessa totala idioter även om det är svårt o inte bli påverkad såklart😞
Säkert dryga riktiga as.
Hälsningar en sann följare av både blogg o vlogg👍🏻

Jonatan Stark sa...

Tänk att det ska få lov gå till såhär (?)
Den korta frågan är ju vad det är för fel på folk? Vart kommer denna illvilja och har ifrån? Kan man inte bara vara en bra människa?
Skit i allt det för Adam och stå rakryggad, folk med den typen av attityd och nedslående kommentarer har säkerligen inte alla knivar i lådan.
Hoppas du bättrar på dig

Adam Steen sa...

Tack för stödet från er!

Anonym sa...

Får man vara lite konstruktiv nu utan att du fräser tillbaka? Jag tror det många stör sig på är din kaxiga attityd. Du har fått gott om välvilliga råd och tips. Tex. att inte placera för stor del av ditt börskapital i en och samma aktie eller att överhuvudtaget ha för stor del av din totala ekonomi placerad på börsen. Att du nämner personlig konkurs, dålig sömn, dåligt humör eller antyder att det skulle vara jobbigt att köpa julklappar när du har miljoner placerade på börsen tyder på att du har fel balans. Det är enkelt, plocka ut några hundratusen utanför börsen till buffert för vardagsbestyr och för din sons skull. Att du fått många hugg och elaka kommentarer tror jag beror på att du bett folk brinna i helvetet trots försök till seriös konstruktiv kritik. Du hade tjänat på att vara mer mottaglig och ödmjuk.
Lycka till! PS. Evo vänder upp på 1 års sikt.

Anonym sa...

Allting löser sig. Zooma ut lite. Fokus på träning, jobb och ditt barn. Titta tillbaka på börsen om ett år eller 2. Allt gott

Anonym sa...

Hej Adam!
Tråkigt med folk som beter sig svinigt på nätet. Kudos till dig som vågar visa dig svag och berätta om psykisk ohälsa. Mitt råd till dig är att gå och snacka med någon professionell, är skönt att rensa ur sin skit utan att tänka på den som lyssnar.

Att investera kan vara svårt men också väldigt enkelt. Varför inte använda.en fondrobot som Lysa? För LÅNGSIKTIG avkastning är det billiga indexfonder det mest framgångsrika, det säger iaf ekonomiforskare (tex nobelpristagare Eugene Fama). Det kan vara bäst att tugga i sig sina förluster i stället för att försöka vinna tillbaka, beteendet är samma som speltorskar på casinon. Du känner säkert till bloggen rika tillsammans, här är en bra text på temat https://rikatillsammans.se/marknadstajming/
Om man har sin sparhorisont på 10-20 år blir den dagliga rörelsen ointressant. Eller är det värt det att ens humör påverkas av dagskursen?

Adam Steen sa...

Hej.

Verkligen. Tack för tipset. Har dragit igång projektet att få en utredning om jag eventuellt har adhd. Ska se hur det slutar innan jag gör något mer :)

Du har helt rätt även där. Jag har en del indexfonder som jag investerar kontinuerligt i. Svårt att slå index på sikt, så dessa billiga fonder är ju oftast bättre. Känner till dom, dom är duktiga och kunniga. Nej, det har du faktiskt helt rätt i också. Även om jag hade varit betydligt rikare nu så hade jag inte levt så mycket annorlunda ändå. Så det är bättre att försöka koppla bort det.

Tack för fin kommentar!