fredag, november 26, 2021

Galen spridning

Hej. 

Jag var lite less igår. Minst sagt. Skrev denna tweeten:






Rejält med spridning och mestadels fina kommentarer. Tack för det!



Över 3 000 unika besökare på bloggen också. Galet. 


Idag är en ny dag, skönt nog. Hoppas jag nått botten för denna gång. Jag har ju en förmåga att dels sätta mig i situationer där jag retar upp andra och även mig själv. Dessutom har jag ett väldigt häftigt humör där jag ofta agerar i affekt, utan att tänka mig för. 

Det har varit en tid där mycket känts jobbigt för mig, men mer att jag varit likgiltig, inte speciellt deprimerad. Jag klarar mig trots allt och jag trivs ändå med att vara ensam ni, till skillnad mot förr. 

Jag vet dock inte riktigt vad jag vill här i livet, känns som att jag bara åker med och gör saker på rutin. Svårt att förklara, men som att jag bara betar av saker dag för dag, utan riktig tanke på varför. Det kanske är så det är att vara vuxen. 

En sak är då säker och det är att träningen är en viktig del i mitt liv som ger mig trygghet. Det gäller bara att hitta en balans och inte bli för manisk i det hela. 

Jag kanske inte alltid agerar rätt, utan drivs ofta av känslor. Dock kan jag konstatera att jag blivit en aning mer vuxen jämfört mot förr, det är ju ändå ett framsteg. 

Denna helg ska jag försöka ta det lugnt och hitta mig själv igen. Alfons får vara hos mina föräldrar. Nu tar vi nya tag och blickar framåt. Jag har också bestämt mig för att söndagens vlogg blir den sista, det fick räcka med ett år, för mycket stress med den. Träningen kommer jag såklart fortsätta med, även tävlingar säkerligen. Måste bara försöka andas och hitta lugnet igen. 

Ganska rörigt och oklart inlägg detta. Men jag kände att jag behövde skriva av mig en aning bara. 

Tack för stödet kamrater!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har följt dig något år eller mer, tiden går. Jag ser ju när jag läser att du har det kämpigt. Jag har själv varit där, men tid tar tyvärr tid. Fortsätt kämpa Adam! Jag har börjat intressera mig för aktier tack vare dig. Jag lägger också mycket tid och engagemang på just träning. Jag lovar att komma fram och säga hej till dig någon gång :-). Den 9-12 december är jag på läger i Orsa Grönklitt, annars återfinns jag i Skövde trakten. Om det blir så att du åker Billingens långlopp kommer jag och hejjar på dig! Om jag inte tävlar där själv förstås, i år är jag anmäld till Tjejvasan. Går det bra där är det inte omöjligt att jag försöker få tag på en startplats till Vasaloppet. Jag åkte det 2016 och planerar att åka de 9 milen igen, men försöka seeda upp mig först.Jag leker lite med tanken på att försöka åka på medaljtid, men det tar eventuellt några år att nå dit?Jag googlade mig fram till att man nog bör ha seedat upp sig till startled 4 för att lyckas med den bedriften. Jag hoppas du inte behöver vänta allt för länge på att få börja din adhd utredning, själv har jag autism. Är ju tjej och flög under radarn tills jag närmade mig 30, antar att man liksom inte orkar upprätthålla fasaden hur länge som helst när kraven ökar som vuxen. Jag tycker att du gör det fantastiskt bra! Och du är väldigt modig som delar med dig hur du har det. Stor kram till Dig!

Adam Steen sa...

Hej. Vad glad jag blir för en sådan kommentar som denna. Kul att jag inspirerat dig till träning, skidåkning och aktier. Det vore trevligt om du kom och sa hej till mig, det är alltid uppskattat :) Bra mål där! Med rätt fokus och bra träning så fixar du det garanterat. Hör av dig om du behöver tips. Tack för din kommentar och lycka till :)