tisdag, november 23, 2021

Fina minnen och lite annatTrevligt minne som dök upp på Facebook idag. Sju år sedan som jag kom 10:a på sprinten i premiärtävlingarna i Bruksvallarna. Det var tider det!
Fin soluppgång i morse på väg till Alfons dagis. 
Säljer min gamla massagepistol då jag har fått en ny. Köp denna, riktigt bra och väldigt sparsamt använd!


Hej! 

Inatt så har jag inte sovit mycket alls, fyra timmar ungefär. Har svårt att kunna slappna av när Alfons är hos mig. Först ligger jag och väntar på att han ska komma in, sen kan jag inte somna då han rör sig så mycket. Livet i sitt esse. Flera nätter i rad nu med långt ifrån mina eftertraktade åtta timmar. 

På börsen är det heller ingen idé att ens logga in, gått så brutalt dåligt för mig i år så jag vill inte ens fundera. Alla pratar ATH, själv är jag nu åter rejält minus för året och över en årslön back på två dagar. Fittliv. Inga fina pengar inkommande framöver heller och samt en julafton snart. Lutar åt konkurs för undertecknad snart. 

Till helgen är det långloppspremiär i Orsa Grönklitt. Jag brukar åka det loppet, men i år är jag inte sugen faktiskt. Dels är det sjukt tidigt start (07,30). Dessutom ligger förra årets misär färskt i minnet. Så denna gång blir det nog ingen premiär för min del. Eller premiär lär det bli, men inte till helgen. 

Småseg igår på mina två träningspass (skierg + löpband). Men ändå ingen katastrof. Får försöka övertala mig själv om att ta en lite lugnare vecka träningsmässigt, så får vi se om det går i praktiken också. 

Idag så är det som vanligt jobb och vilodag. Efter jobbet så ska jag hämta Alfons och vi ska ha en mysig kväll. Tror jag tar cykeln om inte vädret är bedrövligt, måste ju spara in lite pengar och få lite vardagsmotion. 

Passa på att:

- Prenumerera på vloggen 
- Skaffa rocker-kortet 
- Byt till Fello med denna länk 
- Hör av dig om du behöver en skidlektion, träningsupplägg, eller om du vill annonsera på bloggen: adam@adamsteen.se - 076 - 166 49 97

Hoppas du får en fin tisdag, snart helg!

Inga kommentarer: