torsdag, oktober 07, 2021

TorsdagskulSkönt att återigen kunna träna efter min långdragna förkylning. Att därefter få ta en god återhämtningsdryck från Smartfish känns toppen! 


Hej på er. 

Se till att skaffa Rocker-kortet med denna länk, följ instruktionerna så kommer ni få 500 kronor insatt på det kortet. Jag som tidigare använde mitt Visa-kort från OKQ8 har nu valt att börja använda Rocker-kortet istället. Det ger mig högre cashback och pengar tillbaka på allt jag handlar för. Kortet är givetvis gratis att använda. Dessutom är det snabbare att föra över pengar direkt via Swish. Inget samarbete med Rocker, men jag tycker det är en bra deal. Använder ni länken ovan så blir cashbacken lite högre för mig. Kom igen nu! 

Byt till Fello med denna länk och ni får en månad extra med halva priset. Jag får en månad med gratis abonnemang. I över två år har jag använt Fello och är grymt nöjd med det då dom använder Telias nät. Istället för att lägga dyra pengar på ett abonnemang där mobiltelefonen är på avbetalning så köper jag istället telefonen själv. Väl värt det! 

Jag skulle önska att ni prenumererade på min Youtube-kanal också. Samt gillar och kommenterar mina vloggar. 
_____

Ja, livet rullar vidare i en rasande takt. Bara att haka på. Skönt att vara igång med träningen igen måste jag säga. Mina dagar innehåller inte så mycket mer än jobb, träning, ätande och en stund i soffan för att kolla serier på kvällen. Denna dag är inget undantag, det blir träning efter jobbet idag igen, tanken är rullskidor. 

Ha det bra så länge!

Inga kommentarer: