tisdag, oktober 05, 2021

Blöder pengar

Vi tog en tur igår, Alfons och jag. Medan jag gick så tog Alfons sin springcykel med ryggsäck och en mjukiskatt där i. 


Hej på er. 

Vad jag saknat känslan av träningsvärk, gårdagens träningspass satte sina spår. Skönt att vara igång igen! Bra att något är positivt i alla fall. En annan liten positiv detalj är att solen visade sig i några minuter bland molnen. Det har varit ett rejält skitväder under en längre tid nu alltså. 

Mina innehav på börsen fortsätter att gå så sjukt dåligt. Igår var jag rejält sänkt mentalt av det. Tålamodet prövas rejält och humöret styrs som bara den av det. Jag har gått back såna sjuka summor sedan i början av året att jag nästan blir mörkrädd. Känslan att skita i allt smyger sig på. Men samtidigt försöker jag intala mig om att ha is i magen, vara långsiktig och inte göra några förhastade beslut i affekt. Någon gång måste det vända, bolagen presterar ju rent fundamentalt. Men det kostar på, det vill jag lova. Känner mig helt utfattig och skulle verkligen behöva ha in lite deg alltså.. Längtar tills jag omviktar mina investeringar till mer värde i framtiden. Kanske får lite godare nattsömn då. 

Vad gäller just nattsömn så har den fortsatt varit riktigt dålig den senaste tiden. Sover typ 5-6 timmar per natt bara. Inte alls okej. Hoppas även det vänder inom kort. 

Imorse skjutsade jag Alfons till dagis med bilen, åkte hem för att byta färdmedel till cykeln och tog mig till jobbet. Vilodag som det är idag så är det ändå skönt med vardagsmotion. Jag fortsätter också med fasta från middag till middag en dag i veckan och det brukar inträffa på just tisdagar. 

Jag skulle bli glad om ni prenumererar på min Youtube-kanal, gillar mina videos och kommenterar. Kolla även in mitt senaste inlägg här på sidan för tips att bland annat få 500 kronor gratis. Vill ni sponsra mig mot tekniktips, träningsupplägg eller reklam så kontakta mig:

076 - 166 49 97

adam@adamsteen.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har du hållit fast vid Embracer? Tråkig utveckling med börsen senaste månaden, men ändå sunt och trevligt få lite rea efter ett år då allt allt bara rusat ju! 😃

Adam Steen sa...

Kommenterar inte det längre. Ja, det är tråkigt. Nja, inte för mig som knappt tjänar något.

Max sa...

Du är inte ensam Adam! Mår också lite dåligt atm - trots en hel del value i portföljen (ett av mina största innehav är dock Kindred…). Men det vänder snart! De flesta verkar spekulera i stökig börs ytterligare nån vecka för att sedan avsluta året starkt

Adam Steen sa...

Tack för det! Jag tror också det. Vi krigar på! :)