söndag, oktober 03, 2021

GratispengarTjena! 

(Detta är inte ett samarbete med Rocker eller någon annan, bara ett tips på gratispengar i all välmening.)

Jag gillar ju sparande och allt därtill. Försöker också se till mina kostnader och dra ner allt jag kan på främst de fasta utgifterna varje månad. Själv har jag använt OKQ8 Visa-kort under flera år och gillar det. Gratis att använda och med bonus på det jag handlar. Har bytt bank från Nordea till Skandia för att slippa månadskostnad, bytt elbolag, försäkringsbolag och så vidare. 

Jag har nyss öppnat ett nytt kort från Rocker som är gratis. Jag följde instruktionerna där med att öppna ett sparkonto (som jag inte använder), inväntat det fysiska kortet, satt in 100 kronor på kortet och gjort tre stycken små köp på detta. Strax därefter fick jag in 500 kronor som jag kunde ta ut och handla för. Vem säger nej till gratispengar? 

Använd denna länk och följ instruktionerna så kan ni få in 500 kronor också. Ni måste dock göra det innan den sista oktober! Ganska bra timpenning ändå. 
_____

Skaffa Fello också via denna länk så får ni en extra månad med halva priset. Bra pris redan från start och Telias nät!
_____

Hör av er om ni vill ha hjälp med träningsupplägg eller tekniklektion på rullskidor eller skidor:

076 - 166 49 97

_____

Följ mig på mina andra sociala kanaler:Inga kommentarer: