torsdag, september 09, 2021

Segt och nedåt



Bilden ovan dök upp i minnen på Facebook nyligen. Min student 2004. Det börjar bli några år sedan. Jag läste samhällsvetenskapliga programmet med inriktning ekonomi på Lugnetgymnasiet. Läste fyra år för att få extra tid till träning. Det var tider det!


Hej på er! 

Riktigt segt träningspass igår, men jag får ta med mig att jag hade en okej känsla till en början. Lite för hård öppning på intervallen gjorde att jag dog totalt. Med tio dagar utan hårda pass så kanske jag inte kan förvänta mig någon drömkänsla. Men visst är det tråkigt att göra dåliga pass. Bra sommar med okej känsla och sedan detta. Har dock varit med om liknande förr. Måste försöka släppa det och inte gräva ned mig totalt. Istället för att fokusera på timmar så är det bättre att jag försöker fokusera på att träna bra. Lättare sagt än gjort, återigen. 

Inte nog med dålig känsla i kroppen så går börsen med mina innehav dåligt igen. Som vanligt. Lätt att hela ens humör återspeglas av träningen och börsen. Men det är ju typ det enda jag har i livet, i alla fall de dagar jag inte har Alfons hos mig. Så det är väl förklarligt, även om det gäller att försöka se mer positiva delar också. 

Efter gårdagens misär på löpningen så bestämde jag mig för att slippa styrkan helt denna vecka och försöka hitta en okej känsla på konditionsträningen istället. Så idag får det bli ett lugnt pass på rullskidorna och inget mer än det. 

Ha en fin torsdag!


Inga kommentarer: