fredag, september 10, 2021

Tävla eller inte tävla.


Fint väder igår på min vanliga rastpromenad. Härlig rutin. 


Hej på er. 

Det är fredag idag. Ungefär det enda positiva jag kan hitta just nu. Seg tid nu alltså. Träningen känns inte så bra och humöret styrs efter det. Säkerligen bara mentalt. Men jag är så sjukt trött och kraftlös hela tiden. Irriterad och less på det mesta. I och med att jag tänker på det hela tiden och känner efter så blir det en ond cirkel av allting. Får väl återigen bara påminna mig om att allting alltid går i vågor och att det återigen vänder. Men den här tröttheten i samband med en ständig inre stress gör att det är svårt att få till bra pass och svårt att koppla av mellan träningarna. För att få ett annat utfall så måste jag försöka ändra något och då är det kanske träningen som ligger närmast till hand. Men hur? Att dra ner på mängden och skippa tänket kring timmar har jag ju varit inne ofta på. Men det är betydligt mer lättare sagt än gjort. 

Det är snart helg i alla fall. Tanken har varit att springa Träflasklöpet (18 kilometer) på söndag, men så dåligt som det känns just nu så är jag väldigt tveksam till om det blir något. Får bestämma mig imorgon hur jag gör. 

Hoppas ni får en bra fredag!

Inga kommentarer: