onsdag, september 29, 2021

Ny jacka beställdHand i hand med Alfons. Glädjen i blicken, oförstörd, enkel och vacker. Ständigt i nuet. Något att lära av. 


Hej på er. 

Det negativa med att inte kunna träna, dåligt väder och instabil börs fortsätter. Bara att konstatera, försöker att inte lägga för mycket värdering i det. Lättare sagt än gjort dock. 

Jag har inte tränat på fem dagar, detta blir den sjätte. Under dessa dagar har jag i alla fall sett till att få lugna promenader så att jag får i mig friskluft och så att jag fått ihop 10 000 - 20 000 steg. Bättre än inget. Vill ju inte svälla upp likt en badboll eller ett vattenfyllt lik. Kan det gå? Hoppas på det. 

Känner inte alltför stor oro eller stress över att inte kunna träna än. Lite skrämmande faktiskt. Vet hur kämpigt det blir att komma igång igen. Men det är saker jag gjort förr, så det bör gå igen. 

För att få en liten ljusning i det konstanta mörkret så beställde jag hem en ny vinterjacka igår. En Sail Racing. Skönt med en liten uppdatering. Slipper ju hinka runt i någon gammal sunkig runkjacka från CLWR. Nya saker och prylar är trevligt emellanåt. 

Planen för dagen är jobb och därefter en ny liten promenad. Roligare än så blir det inte idag heller. 

Ha en fin onsdag! 

Inga kommentarer: