torsdag, september 30, 2021

BVC, skitliv och Hackmora bergslopp
Hej på er. 

Denna dag började med en fyraårskoll på BVC för Alfons. Han klarade uppgifterna galant, vilket var glädjande. Skönt att få träffa Alfons en liten stund också. 

Själv vaknade jag och var nästan sämre än de senaste dagarna. Pissliv. Men det är väl så det är för mig alltid, att allt går åt helvete. Kolla bara på min totalt misslyckade insats på börsen sedan i maj. Är cirka miljonen under mitt ATH och det fortsätter dala för varje dag. Detta påverkar hela mig och jag blir på så dåligt humör att jag inte vet var jag ska ta vägen. Snart rycker jag plåstret och säljer hela fan.. Lätt att vara efterklok, men jag skulle ha sålt av skiten för längesedan. 

Irritationen över att inte kunna träna och att jag snart är totalt utfattig börjar nu växa sig till oproportionerliga nivåer. Vet inte vad jag ska göra alltså. Allt känns meningslöst och värdelöst. 

För er som är lite mer lyckligt lottade än mig och som kan träna så kan jag rekommendera er att springa Hackmora bergslopp i helgen som min kära löparförening Sågmyra SK arrangerar.Observera att loppet går på lördag.

Inga kommentarer: