tisdag, september 28, 2021

Negativt sentiment
Såhär glad är Alfons när han ska till farmor och farfar. Han fick åka dit igår kväll då han inte var 100% fris för dagis. Men kanske imorgon. 


Hej på er. 

Tisdag idag. Sovit bedrövligt i tre nätter i streck, vädret är gråtrist, fortsatt inte frisk för träning och portföljen lyser som vanligt illrött. Inte mycket positivt alltså. När det kommer till portföljen så har det mer eller mindre varit en stadig nedgång sedan maj. Börjar bli fruktansvärt less på mina innehav nu. Förhoppningen var en fortsatt fin uppgång i tillväxt och en tanke om att vikta om till värde. Men nu känns det lite sent att sälja av, är rejält minus i vissa innehav och snart är jag inte ens plus för året. Bedrövligt tråkigt såklart. Påverkar humöret rejält negativt också. Men jag får bita ihop och rida igenom stormen. Tids nog bör det vända, bolagen går bra och inget negativt har hänt i dom. Jag får vara långsiktig helt enkelt. Pengarna ska inte användas på länge, så det får väl helt enkelt bara accepteras. Marknaden är orolig och backar för minsta lilla. Kina ställer till med mycket huvudvärk alltså. Jag saknar Trump, han hade löst detta.. 

Förkylningen verkar långdragen också. Kan inte minnas när jag var sjuk såhär länge. Vanligtvis brukar jag kunna vara borta 2-4 dagar från träning. Nu har jag inte tränar sedan i torsdags. Pissliv. Nåväl, jag har det ju bra ändå. Eller har jag verkligen det? Handlar nog om inställning bara. 
_____

Byt mobilabonnemang till Fello och använd denna länk så får ni en extra månad med halva priset. 

Hoppas ni får en bra tisdag!

Inga kommentarer: