onsdag, juni 16, 2021

Tid är det finaste man kan ge







Efter att ha hämtat Alfons från dagiset igår så cyklade vi hem, gjorde pannkakor och gick sedan ut för att leka en längre stund. Mysigt att umgås med honom. Jag har tänkt att jag ska försöka vara mer närvarande med honom och släppa allt annat som egentligen inte är viktigt i det stora hela. Det bästa och mest dyrbara jag kan ge Alfons är min tid och min uppmärksamhet. Sådant kommer aldrig tillbaka. Prylar, pengar och så vidare är ju bara materiella ting. Så detta är en målsättning för mig att jobba emot. 

Igår gick jag och la mig vid 21,45 i hopp om att få bra sömn. Men jag hade ändå problem med att falla i sömn. Tror dock att när jag väl somnat kring midnatt så sov jag hela natten utan uppvaknande. Det är någon form av stress i mig som gör att jag har svårt att komma i ro. Tror att mobilen är en riktig bov i dramat. Många gånger när jag är hemma så brukar jag slå på ”stör ej”-läget för att slippa stressad. 

Idag är näst sista dagen på jobbet, ska stöka av det och sen köra stakintervaller. Längtar ihjäl mig till lediga dagar. 
_____

Vad gäller börsen så kom det ju ut lite nyheter igår som fick mina två största innehav att gå ner, nämligen Evolution och Embracer. Jag ser det mest som brus och hade jag haft torrt krut så hade jag ökat. Men nu är jag ju fullt investerad fortsatt och med lite belåning. Så jag håller mig lugn. Eventuellt ökar jag på belåningen en aning och kliver på med fler aktier i de två innehaven. Men vi får se hur det rör sig framåt helt enkelt. Ingen panik. 

Inga kommentarer: