torsdag, juni 17, 2021

Nya nedgångar i innehavenKylen fylld med Red Bull zero. Tack för det Red Bull!


Hej. 

Sista dagen med jobb för ett tag framåt idag. Så. Jävla. Skönt. Men en titt på depån gör mig ju såklart lite mer nervös:

Mina tillväxt- och tech-case levererar inte direkt. De har så inte gjort på ett tag heller. Det är lite stökigt nu på marknaden. Inflationen, räntan och allt vad det nu är som spökar. I denna nedgångstakten så behöver jag börja jobba på måndag igen. 

Det är klart det är jobbigt och irriterande när det dag efter dag går ner med sjuka summor. Men som sagt så tror jag på bolagen jag investerat i och inget har ju hänt i dom. Det är ju marknaden som är orolig, det är sektorrotationer, pengarna ska in i andra branscher och så vidare. Visst, många börjar också bli baissiga och björniga. Men jag har som så många gånger förr sagt att jag är långsiktig i mina innehav och målet är att vara det länge än. Så det gäller att ha is i magen och inte agera i panik. Men självklart är det lätt att bli uppgiven och tvivla. 

Vad gäller Embracer så tvivlar jag på att vi får se något större förvärv innan hösten. Men samtidigt tuggar bolaget på fint och många bra spel är i antågande det kommande året-åren. 

Denna marknad kommer säkert fortsätta vara orolig ett tag till, jag ställer in mig på det i alla fall, så slipper jag bli besviken och få falska förhoppningar. Visst skulle man kunna sälja av allt och stå vid sidlinjen, men det är väldigt riskabelt det också. Jag vet hur snabbt det kan vända uppåt igen när det väl vänder. 

Jag lyckades heller inte hålla mig från att handla på belåningen igår och stänkte in ett ganska stort antal nya Embracer. Än så länge har det ju varit en dålig affär. Men ska man den som ger sig. 

Inga kommentarer: