torsdag, juni 03, 2021

Ett litet stakpass bara



Godkväll partikamrater. Känner ni högervindarna blåsa in över landet?! 

Ni ser ju eländet på långt håll. Jag tänker på bilden ovan. . Buken. Den satans fläsksvålen som hänger frampå. Nu är jag extra svullen på grund av rejäl träningsvärk i bålen av gårdagens TRX. Men skärpning är på ingång. Höjd träningsmängd och ett borttagande av godsaker har så sakta börjats. Så det är ingen fara, jag löser det lätt med bra fokus. Det mesta är ju vätska som jag drar på mig av mycket kolhydrater och annan skit. 

Grejen är att jag var så sjukt nitisk förra året med kroppen och blev i för god form för tidigt och jag tror jag brände mig en aning inför vintern. Det är en av anledningarna till att jag varit mindre noggrann i år. En annan är ju såklart lathet. För en stor del till att jag tränar är ju för att försöka se någorlunda okej ut i kroppen också. 

Träningen idag gick i alla fall helt okej. Trots att det blåste satan emellanåt så räddade solskenet och värmen mig från att ens bry mig. Så mycket gillar jag sommar! 

Jag tog en liten staktur idag på 2,45 h (46,5 km), typ samma vända som i måndags:



Skillnaden idag var att jag åkte via Ornäs och Dalsjö från Torsång. Annars var upplägget detsamma med lugn åkning. Hade dagen till ära bytt stavspetsar också, den ena av de förra hade åkt in nästan helt i holken. Skönt att slippa få axeln halvt uthoppad var tionde stavtag på grund av att jag slinter. Rullskidorna för dagen var Swenor 4. 

Tack för idag och glöm inte att rösta blått i kommande val, en blank röst är ej godkänd!
 

Inga kommentarer: