torsdag, mars 18, 2021

Två timmar skate i snöfallNej, jag kan inte rå för att jag ser ut som fan själv 
Igår var det skridskoföre. Idag nysnö och skateskidor som närmast satt fast i snön. Kul med kontraster, eller nej, troligtvis inte. Hej på er. 

Pliktskyldigt så tog jag bilen till Bergebo, ställde ut skidorna i spåret och betade av mina planerade två timmar skate. Innan det så hade jag kört igenom mina TRX-övningar också, skönt att slippa ha det hängande över mig när jag kommer hem. 

Strax innan jag drog iväg på träningen så började det snöa, uppe i Bergbeo var det 1-2 minusgrader, ganska ymnigt snöfall och lite blåst. Jag frös rejält till en början. Men efter ett tag fick jag upp värmen, krävdes ju energi för en halv småstad för att bara ta sig framåt idag på grund av nysnön. 

Det blev två timmar (29,3 kilometer) lugn skate. Under den sista timmen körde jag tio impulser också. Roligare än så hade jag det inte idag. 

Imorgon får vi hoppas att jag orkar ta mig upp i tid, så jag hinner köra en del dubbeltröskel innan jobbet och sen den andra efter. Håll tummarna, eller så skippar ni det. 

Trevlig kväll, hej!

Inga kommentarer: