torsdag, januari 28, 2021

The Steens LifeNär jag cyklade hem från jobbet igår så såg himlen exakt ut som introt till ”The Simpsons”:
Min bild ger inte en rättvis bild av det jag såg. Men ni fattar grejen. 
Det här är lite intressant, data från gårdagens träningspass . Jag köpte ju ett HRM-Pro pulsband för någon månad sedan. Pulsbandet ska kunna mäta kraft i watt. Tidigare har det varit väldigt sådär med det, men efter en ny beta-uppdatering (6,04) till min Forerunner 945 så tycker jag faktiskt att den har uppvisat lite mer vettiga siffror. Får se framöver hur det artar sig. 

Hej på er. 

Idag är jag helt trasig i kroppen av någon anledning. Eller det är mest ryggen. Stel som fan i ländryggen och kanske även träningsvärk. Vet inte om det är för att det var så hårt i spåren igår, i kombination med kylan som gjorde det. Eller så är jag bara gammal och sliten. Jag får se till att stretcha idag, så släpper det nog. 

Tanken med dagens träning är bara ett lugnt klassiskt pass efter jobbet. Förhoppningsvis så ska jag tävla 15 kilometer klassiskt i Norra Garberg på lördag, det ser dock ut att bli galet kallt, så har vi otur ställs det in. Läste i inbjudan att köldgränsen är minus 17 grader. 

Hörs senare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland är det ju varmare uppe på höjden än nere i svackorna. Lex Norra Garberg och Orsa Grönklitt...

Adam Steen sa...

Det har du helt rätt i!

Anonym sa...

Du skulle tävlat i Falun istället. Du kan inte vara så långt ifrån en inbjudan känns det som!

Adam Steen sa...

Haha tack. Men jag är nog längre ifrån gemene man på gatan att få åka världscup 😎