torsdag, januari 28, 2021

Klassiskt längs Falun-Borlänge-spåretSkidor i solnedgången. Låter nog trevligare än vad det var. 
Månljus i Vargliden. 


Hej på er. 

Dagens träning blev åter i Bergebo. Körde en tur längs Falun-Borlänge-spåret, till Morbygden och tillbaka. Det var helt okej spår. Det visade sig dock att jag hade lite för dålig grund i de ganska hårda och stundtals isiga spåren, så halvvägs in i passet hade jag nästan ingen fästvalla kvar. 

Höll mig vid gott mod och på bra humör i nästan 1,5 timme av 2, det var ju inte illa. Sista halvtimmen så började jag bli hungrig och småtrött. Då märker jag hur jag stör mig allt mer på saker, exempelvis: 

- Podden jag lyssnar på, en pod jag annars gillar. Stör mig nog mest bara på att det är ljud, så jag stänger av den. 

- Folk jag möter med pannlampa, där nästan varannan person ska bländas med pannlampan. Vill man kolla på den man möter när man har pannlampa så vet man väl om att man försöker lysa bortåt med lampan, men styr ögonen mot den personen. Folk verkar allt mer tappa all form av hyfs, jag inkluderat, även om jag ändå förstår en sådan grundläggande sak. 

Det var garanterat fler saker jag störde mig på också, men det var dessa två saker jag kom på nu. Är för trött för att orka skriva mer. 

Passet blev som sagt två timmar och 30,5 kilometer. Kändes ändå okej i tre fjärdedelar, det är ju ett framsteg. 

Inga kommentarer: