torsdag, januari 14, 2021

Nästan fyra mil skate



Is i ögonfransarna och ser ut som jag vet inte vad. 




Supertönt. 


Godkväll. 

Åter ägnat en halv dag i träningens tecken. Det är inte någon kvart här och där som går åt till detta evighetsprojekt direkt.. 

Då Kung Bore envisas med dödens kyla så fick jag vara noga med att klä mig idag, framförallt på fötter och händer. Dubbla strumpor + pjäxöverdrag där nere och en tunn handske under mina rejäla skistart-vantar. Lyckades klara mig från att frysa idag, vilket gjorde hela upplevelsen betydligt trevligare och jag slapp bli irriterad över det. En till förebyggande åtgärd för att slippa mitt mer eller mindre ständigt dåliga humör var att ha sportdryck i vätskebältet. Funkade bra även det! 

Jag åkte i Bergebo idag och i princip allt var uppkört, det var överraskande nog bra spår och lättfört också. Första gången någonsin som jag lyckades hålla en snittfart över 15 km/h där, skoj! Körde en vända med elljusfemman, Igeltjärnsvägen, Vargliden och ner till Medväga. Fin blandning med både flackt och kuperat. I mitten av passet så körde jag tio stakimpulser, i övrigt var det lugn åkning. Fick ihop 2,30 timmar, 39,1 kilometer och 730 höjdmeter! 

Hemma så betade jag av mitt andra TRX-pass och följande kettlebell-övningar:

3 x 20 Goblet squats 
3 x 10 Snatch/arm
3 x 20 Kettlebellsswing 
3 x 10 Utfallssteg/ben

Skönt mör i kroppen nu! Trevlig kväll på er. 

Inga kommentarer: