torsdag, januari 14, 2021

Hur det gick med att lägga sig i tid, mm







Naturfotografen har varit i farten igen. Fin morgon, men kallt som skräcken för en frusen själ som mig. 


Hej på er. 

Hur tror ni det gick med att lägga sig i tid igår? En ledtråd är att det inte gick så bra. Klar med träningen efter klockan 21(!). Ja, det tar tid med mina dödspass. Ångest inför, vilket drar ut på tiden. Långa pass tidsmässigt dessutom. Efter träningen var det dags för matlagning, rasta hunden, duscha, blogga och redigera vlogg. Kroppen var uppe i varv, så jag behövde varva ner i soffan en stund och vips så var klockan midnatt igen. Bra jobbat Adam! 

Inte alltför trött ändå idag när klockan ringde vid 07. Men nog hade det varit önskvärt med en sömn på över åtta timmar. Vi gör ett nytt försök i natt. Kroppen är mörbultad idag. Jag har en latent värk i mina knogar på grund av all stakning, självsprickor på hälarna och allmänt värkande fötter, känning av löparknät i vardagen igen, småskavanker här och var. Sunt och bra med träning ändå! 

Idag väntar det som vanligt jobb, därefter ska jag bege mig ut i kylan och beta av ett halvlångt skatepass med efterföljande kettlebell och TRX. Tänker att jag skriver det redan nu, så kan jag inte smita undan det. Jag har ju som bekant dragit ned på styrkan när jag nu inte har något gymkort heller. Men jag vill försöka få in ett kort kettlebell-pass och två TRX-pass per tvåveckorsperiod i alla fall, så jag inte rasar samman helt. 

Ha en fin torsdag!

Inga kommentarer: