onsdag, januari 27, 2021

Första gången jag är med i en pod!Den här kylan alltså. Inte okej. 
”Kan du göra såhär med ögat pappa?”
Förra veckan så fick jag frågan om jag ville stå för ”veckans gästaggression” i spring snyggt-podden. Givetvis ville jag det och idag släpptes avsnittet. Ni hittar det här. Jag börjar prata strax efter 1,30 h in i avsnittet. Lyssna!Hej på er!

Det blev en mysig kväll igår med Alfons. Pizza och soffmys. Välbehövligt! Trots att jag var trött under kvällen och la mig i skaplig tid så hade jag åter svårt att somna. Trist alltså. Men jag fick ändå nästan åtta timmars sömn, så det är väl dumt att klaga. 

På morgonen är det sedan en ständig stress i och med att jag både är morgontrött och tidsoptimist. Två mindre bra egenskaper i detta fallet. Den här rysskylan med 14-15 minusgrader adderar ju en till tidstjuv, nämligen isiga rutor som måste skrapas på bilen..! Nej, nu längtar jag till sommar och till en ny bil med diesel- eller bensinvärmare.. 

Efter jobbet idag är min plan att ge mig ut och köra stakintervaller. Tanken är att köra utomhus, om det inte är för kallt. Jag ska köra tröskel, utan att pressa mig alltför hårt. Vi får hoppas det går bra! 

Vi hörs!

Inga kommentarer: