tisdag, januari 26, 2021

En trött tisdag
Igår fick jag hem lite produkter från Recipe For Men, stort tack för det! Det är Ormsalva (Krämfabriken) som äger dessa produkter och min klubb är ju som bekant Team Ormsalva AC. Antar att dom tycker synd om mig som ser ut som skit, sliten och rynkig. Dom gör väl allt i sin makt för att jag ska se representabel och okej ut (i den mån det går). Kanske jag kan få en tjej nu? Det är nog lättare att ta ner månen.. Men hoppet är ju det sista som överger en! Produkterna är väldigt bra måste jag säga och jag använder dom dagligen. 
Alfons ”ringde” farmor igår efter att hon åkt hem och kollade om hon kommit hem. Söt. 


Hej igen!

Katastrofalt dålig sömn inatt. Vände och vred mig långt in på småtimmarna innan jag äntligen kunde få någon timmes sömn. Trist, men vad gör man? Hela livet har jag från och till (mest till) slitit med sömnproblem. Det är främst att somna den första gången som brukar vara dilemmat, därefter brukar jag i alla fall kunna sova hela natten och vaknar jag så brukar det inte vara några problem att somna om. Livets små bekymmer, alla har vi något som tynger oss. 

På morgonen har jag lämnat Alfons på dagis som vanligt. Boris är fortsatt hos hundvakten, kanske dom tar över honom, det vore bra för alla. Han fyllde två år igår förresten, grattis ”Borken”! 

Dagen idag innehåller jobb, fasta till middag och vila. Efter jobbet ska jag hämta hem Alfons och därefter ska vi faktiskt äta pizza igen. Trevligt!

Glöm inte att titta på min senaste vlogg och att prenumerera på kanalen

Ha en fin tisdag hörni! 

Inga kommentarer: