tisdag, november 24, 2020

BVC-besökHänger utanför BVC
Mysigt uppvaknande 
En liten belöning 


Hej på er. 

Denna morgon var lite annorlunda mot vanliga tisdagsmorgnar. Boris är hos sin hundvakt, vi lämnade honom igår. Skönt med avlastning, även om Alfons blir väldigt ledsen när vi lämnar, det svider lite i hjärtat. Vi har även varit på BVC för en kontroll av Alfons. 101 centimeter och 18 kilo. Där finns inga viktproblem direkt! Nu väntar jobb och sedan ska jag hämta hem Alfons igen. 

Mysigt att få lite extratid med Alfons måste jag säga. Idag ska jag äntligen få vila. Har tränat sju dagar i rad med lite drygt 16 timmars träning och rejält med intervalltid. Så det var kanske inte så konstigt att jag var trött igår!

Vi hörs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej! Kul att läsa om din träning! Tränar själv en hel del, dock inte i närheten avden tid du lägger ner. En fråga jag funderat på - hur ser du på fördelningen mellan distans- och intervallträning? Nu börjar det förvisso närma sig tävlingssäsong och då kör väl de flesta mer intervallpass men du verkar köra ganska mycket även på sommaren? eller har jag fel? Vissa brukar prata om en fördelning 80-20. Vore intressant att höra dina tankar.

/Anders

Adam Steen sa...

Hej. Tack för det :)

Ja du. Bra fråga. Brukar mer tänka på att försöka få in 2-4 intervallpass i veckan. Sen kanske lite längre och mer tröskel på sommaren, medan ju närmare vintern vi kommer desto kortare och hårdare. Har inte så mycket tankar kring fördelning. Jag när inte 20% i tid, i bästa fall 15%