måndag, november 23, 2020

Klassiskt pass på rullskidorna i halkanEntusiastisk och laddad. Som en stoppad korv.  
Inget riktigt bra rullskidföre på Lugnets rullskidbana idag
Fint mellan Bergsgården och Stennäset längs Varpan 
Vid hyfsat gott mod


Godkväll. 

Åkte på mina Swenor 4 från Skuggarvet in mot Lugnet i tron att jag kunde köra några varv runt rullskidbanan. Men väl där inne så visade det sig vara mer eller mindre helt isbeläggt där på banan. Jag tog mig då runt Högbo med i princip samma resultat, samtidigt så var jag sjukt less och trött. Där och då var jag så oerhört nära att vända hemåt igen och nöja mig med en timmes åkning. Det var inte trevliga tankar om vilka girlanger och ballonger jag skulle använda på mitt stundande 40-årskalas. Men jag hade hopp om att det kanske skulle vända och det gjorde det! 

Så istället för att åka kuperat runt Lugnet blev det istället en vända runt Varpan, bort till Grycksbo och sen tillbaka till Skuggarvet. Det kändes så sjukt segt, omotiverande och tråkigt. Men någonstans vid Bergsgården cirka halvvägs in i passet så började det känns bättre, trots att jag hade en rejäl rak motvind mot Grycksbo så började jag bli pigg och tycka det var roligt igen. Därefter rullade det på hela vägen till Lugnet, där stannade jag för sista drickan och drog i mig en gel. Hade börjat bli trött och känna mig yr. Det är väl några rejäla fel i min kropp som jag har fått. Därför jag lagt på mig så mycket vikt. 

Fick i alla fall in tio stakimpulser, 3,05 timmar, 48 kilometer och 630 höjdmeter. Okej pass på en trött måndag. 

Inga kommentarer: