måndag, augusti 31, 2020

60 min tröskelstakTja! 

Ja, nu är vi på den första veckan där jag tänker försöka få in fyra intervallpass. Tanken är att göra det varannan vecka nu ett tag. Så får vi se hur det går då. Det har ju blivit mycket mängd under i princip hela träningsåret, så det kan ju vara bra att få in lite mer fart nu framgent. 

Dagens pass blev i runda slängar: 30 min uppvärmning- 60 min tröskel - 30 min nedvarvning. 

Den 60 minuter långa tröskeln gick typ: Brusala - Vallmora - Smedsbo - 293 nästan till Falun - vändning och målgång i botten av Brusalabacken. 

Jag startade med en impuls på 12 stavtag och körde sedan en ny var 6:e minut. Riktigt jäkla blåsigt, halvsega muskler från lördagens styrka och låg puls. Kan inte riktigt driva på med bra tryck än, men jag hoppas det kommer. Känns i alla fall inte sämre än för 1-2 veckor sedan. 

Siffrorna från intervallen: 60 minuter, 21,93 km (likaså snittfarten), 270 höjdmeter och fallmeter, 158 snittpuls, 168 maxpuls. 

Passet blev totalt två timmar, 39,6 kilometer och jag åkte på swenor 4. 

Inga kommentarer: