tisdag, september 01, 2020

Bevara miljön och naturen


Tjenare alla läsare!

Miljö och försök till dess bevarande är ju ett återkommande ämne på de flestas läppar. Man läser ofta i tidningen om hur viktigt det är att bevara miljön och att försöka spara på jorden. Vi i Sverige ligger ändå i framkant vad gäller att spara på naturen. Svensk miljörätt är vida känd för sitt arbete med detta och det mycket tack vare duktiga jurister, eller företagsjurist som exempelvis de på som ser till att allt sköts på rätt och bra sätt. 

Främjandet av återvinning och återanvändning tycker jag är väldigt viktig. Jag tycker ju även om att vara i skogen, både för att gå där och njuta av lugnet. Men också för träning såsom löpning när det är barmark och längdskidor när vi har ett snöbeklätt landskap. Utan vår fina natur så tror jag att många personer skulle må mycket sämre. Så nog är bevarandet av miljön ett väldigt viktigt ämne som många måste hjälpas åt med att försöka efterleva!

Men som tidigare nämnt är ju Sverige i framkant vad gäller detta och många andra länder skulle behöva ta efter Sveriges fina arbete med detta. För trots allt är ju Sverige ett litet land och vi kan inte själva se till att miljön blir bra på hela jorden. 

Inga kommentarer: