måndag, april 27, 2020

Grabbarna här, skidåkning i släkten, inredning och mer
Grabbarna hemma igen
Igår så hämtade jag äntligen hem grabbarna igen. Från att ha lämnat dom i onsdags till att hämta dom på söndag kväll. Det har gått bra ändå tycker jag. Visst är det jobbigt att lämna bort dom och tomt utan dom. Men jag försöker som jag varit in på att fokusera mer på träningen och mig själv under den tiden. Sen får jag ägna mig mer åt dom när dom är här. Tanken är att vi ska ha varannan helg också, så det kommer nog bli en bra mix som passar oss alla. Får vi hoppas i alla fall. Sen är allt inte skriven i sten heller, utan vi ska ha en dialog där vi kan anpassa oss efter varandra också. Exempelvis om det dyker upp något så får den andra täcka och så vidare. Det tror jag blir bra!

Perioden utan grabbarna gick som sagt bra hela tiden. Enda gången det var lite jobbigt var på lördags kväll när jag kände mig lite ensam. Av någon anledning brukar helgerna kännas lite jobbigare och det är då godissuget smyger sig på också. Men jag låter mig ha lite ”avgiftning” nu, så på helger får jag äta godis, men inte i veckorna. 
_____

Skidåkningen i blodet
Igår så skickade pappas skidåkarkompis Patrik Thuresson följande bild till mig:Det är alltså ett reportage på min pappa från -92. Som ni ser så går det här galna sportandet i släkten. Både valet av idrott, men också att vi håller på upp i åren. Skoj ändå! Får se om Alfons blir lika tokig då. 
_____

Inredning/lägenheten
Jag tyckte det var så tomt i hallen, så jag köpte ett avlastningsbord, en lampa och en glödlampa på Clas Ohlson av alla ställen, tyckte det blev bra:Dessutom har jag beställt en garderob till hallen som borde komma denna vecka. Det blir bra, då får jag bort lite jackor och skor. 

För övrigt vet jag inte vad jag saknar i lägenheten. Möjligen något som gör att vardagsrummet inte ser så tomt ut, tips mottagares gärna:Kanske en yuccapalm? Eller något annat? 
_____

Allmänt och resten
Idag är det ju måndag som bekant. Jag är pappaledig. Min mamma kommer förbi senare, så jag kan åka en liten lugn tur på rullskidorna. Vad tror ni om skate? Kanske blir det. Annars blir det häng med Alfons och Boris resten av dagen. Kanske en liten utflykt. Vi får se. 

Hörs senare! 


Inga kommentarer: