måndag, april 27, 2020

37 kilometer skateDet är inte ofta. Men någon gång ibland så smäller jag till med ett pass skate. På vintern kommer de passen ganska kontinuerligt, på sommaren brukar det dock endast bli ett väldigt få antal. Detta år blev det ett redan i april, sjuka scener. 

Jag har mina Elpex composite som jag gillar skarpt. Skön känsla i dessa som är lite längre än vanliga. Vad gäller rullmotståndet vet jag inte, har bett om de tyngsta. Men jag skulle chansa på att de rullar som Marwe 6 ungefär. 

Tog en lugn och fin tur idag över Norr Amsberg, Vallmora, en tur längs cykelbanan på väg 293 nästan till Falun, sedan vändning och hem över Kvarnsveden. Det blåste konstant och i båda riktningar på cykelbanan blåste det motvind. Härliga tider! 

Kändes helt okej idag. Ett pass i mängden bara. Blev totalt två timmar, 37,65 kilometer och 400 höjdmeter. 

Inga kommentarer: